top of page
zonsondergang

Samenwerkingen

High fives

Samenwerking met Marlies Pfann

Mijn naam is Marlies Pfann, geboren in Alkmaar (Nederland) op 10 februari 1964. Ik woon  in Julianadorp en werk als directeur bij het Internationaal Vrouwen Centrum in Den Helder. Ik heb Indonesische Talen en Culturen, Antropologie en Sociologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden.

 

Ik ben, zoals uit studie en werkveld blijkt, erg geïnteresseerd in mijn medemens, in het bijzonder in migranten. Wat beweegt iemand om eigen huis en haard te verlaten om in een nieuwe omgeving opnieuw te beginnen. Wat geeft de migrant de veerkracht en vooral: wat kan ik er toe bijdrage n dat de migrant slaagt in dit proces. Zelf ben ik een remigrant en werk vanuit mijn kennis én ervaring, die ik verwerk in de ontwikkeling van mijn trainingsmateriaal. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring als migrant levend in een ‘ik –en een wij cultuur’.

 

Een mooie samenwerking is tot stand gekomen.

Marlief Pfann van het Internationaal Vrouwencentrum en Bocah Donya bundelen elkaars krachten op het gebied van intercultureel vakmanschap.

In samenwerking met Melissa Meijer van Trainingsbureau Zondagskinderen bieden wij onze training aan; een brug tussen culturen. Het doel van de training is om de cursist mee te nemen in het leven van de vluchteling en gericht op intercultureel sensitief aansluiten bij de cliënt.
Daarnaast geven we advies op het gebied van interculturele casussen en
eergerelateerd geweld zaken. Ook bieden wij kortdurend ambulante begeleiding aan.

Sandra-met-Marlies-en-m-600x800.jpg

Samenwerking met Oudbudget Totaalzorg

Oud Budgettotaalzorg is een financieel zorgverlener die werkt vanuit het gehele mensbeeld. Wij pakken het breed aan en kijken naar een oorzaak en gevolg. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op de financiën. Een combinatie van werkzaamheden op het gebied van financiën, coaching ook op persoonlijk vlak.

 

Website:  www.oudbudgettotaalzorg.nl
Frank Oud en zijn team staan tot uw beschikking.

Happy children silhouettes on summer meadow running and jumping[2].jpg
bottom of page