top of page

Jannie Apeldoorn

De administratie voor Bocah Donya wordt door mij verzorgd. Ofschoon ik eigenlijk gepensioneerd ben , is dit de tijd dat ik mijn talenten kan ontplooien , dankzij de digitale samenleving. Ik vind van mijzelf dat ik een auto didact ben. Ik vind het leuk om gebruik te maken van alle mogelijkheden , bv fotoboeken ,flyers, ppt-presentaties en ik heb een boekwerkje gemaakt van 20 jaar vrijwilliger zijn. Door mijn vrijwilligerswerk van de laatste 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de administratie van verscheidene projecten.

Toen Sandra begon als ZZP er , was ik erbij om de administratie te verzorgen , en het regelwerk op me te nemen ,Dat was in augustus 2019, we hadden nooit kunnen vermoeden dat nu 3 jaar later ze een BV heeft neergezet. Zij groeide en ik groeide mee.
In 2021 gingen we voor de gemeentes werken , eerst regio Alkmaar .later Hoorn en den Helder. Dit was een enorme uitdaging, de aanbesteding via Tenderned . Het lukte en de eerste ZZP ers melden zich aan. Ik probeerde me ZilliZ eigen te maken. Met veel vallen en opstaan kan ik zeggen dat ik het nu wel kan handelen.
Ik heb altijd gezegd , als je een bv wordt stop ik ermee , maar niets is minder waar.
Ben nu in loondienst en vindt het werken nog steeds erg leuk.
Sandra heeft een leuk team enthousiaste medewerkers , en het is erg leuk om als een soort trouble shooter te fungeren .
Ik zeg wel eens :ik zit niet achter de geraniums ,maar achter de laptop
Ik zie mij als de spin in het web van Bocah Donya.

bottom of page