top of page

Sandra en Iwan

Het bedrijf Bocah Donya is onze passie, hulp bieden aan kinderen, jeugdigen met een andere culturele achtergrond

Ons motto : Colour doesn’t make a difference.

Onze kracht? We gaan voor kinderen en ouders door het vuur.

We denken out of te box, werken met een gevarieerd team samen die verschillende hulpverlenings achtergronden en daarnaast verschillende culturele achtergronden hebben. We vinden het belangrijk dat de cliënten gezien worden, door te luisteren, uitleg te geven en aan te sluiten in hun eigen taal.

Ons Team

Manon Postmus

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de hulpverlening waar ik mij met veel plezier en op verschillende gebieden heb ontwikkeld en nog steeds ontwikkel. Bij iedere functie stond veiligheid en het belang van de 'cliënt' centraal. Zodoende heb ik mij gespecialiseerd als aandachtsfunctionaris huiselijk geweld en kindermishandeling.

Annemarie van Eekelen

Ik ben Annemarie van Eekelen, waarnemend Leidinggevende en zorg coördinator. Ik heb 3 kinderen en houd van actieve en gezellige bezigheden met mijn gezin. In de zomer gaan we graag kamperen met de tent en in de winter gaan we graag de sneeuw in.
Zelf houd ik erg van tennis, hardlopen en bootcampen maar ook luieren in de zon vind ik heerlijk.

Celeste van Wendel

Ik ben Celeste en werk sinds 1 september als gedragswetenschapper bij Bocah Donya. Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière.
Na ruim 5 jaar te hebben gewerkt in de ouderenzorg als psycholoog, was het Sandra die mij ervan overtuigde om als gedragswetenschapper aan de slag te gaan in de jeugdzorg.

Kirsten Dings

Mijn naam is Kirsten Dings en ik ben 23 jaar oud. Ik ben in de zomervakantie van 2021 afgestudeerd als pedagoog. Ik werk sinds januari 2022 bij Bocah Donya als ambulante gezinsbegeleider. Het leuke van mijn baan vind ik dat ik met mensen van verschillende culturen mag werken en ze mag helpen tijdens hun proces.

Hannah Hinke

Ik ben Hannah, sinds 2023 werkzaam als gezinsbegeleider bij Bocah Donya.
Ik ben een nieuwsgierig en reislustig type mens, die elke dag nieuwe informatie wil verzamelen en een groot (hulpverleners)hart heeft.

Anh Vu

Mijn naam is Anh Vu en ben sinds 2024 gaan werken bij Bocah Donya als ambulant gezinsbegeleider. Zelf ben ik Vietnamees en krijg ik twee culturen mee, namelijk Vietnamees en Nederlands. Door mijn multiculturele opvoeding vind ik het erg belangrijk om dit mee te nemen met het ondersteunen van gezinnen en kinderen.

Sam Bakker

Ik ben Sam Bakker. In 2023 ben ik gestart als ambulant gezinsbegeleider. Ik ben een echt familiemens. Iemand die van zijn vrienden houdt maar ook van het werk. In mijn leven heb ik geleerd dat gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen van essentieel belang zijn. Mijn persoonlijke reis heeft mij een stabiele basis gegeven, waardoor ik met een heldere blik naar de wereld kijk.

Altaieb Haidar

Ik ben Altaieb en ik ben 54 jaar oud. Ik ben een alleenstaande vader voor mijn vier kinderen. Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring als docent in het buitenland, waaronder ook in Nederland op een speciale school. Ik heb veel ervaring met het omgaan met kinderen en moeilijke situaties.

Rumeysa Sahin

Mijn naam is Rumeysa Sahin, geboren in 1999 te Alkmaar en opgegroeid in het levendige Amsterdam West. Met een passie voor pedagogiek en een achtergrond als onderwijsassistente, heb ik gedurende vier jaar waardevolle ervaring opgedaan in diverse onderwijssystemen.

Tasar Isskreah

Ik ben Tasar. Ik kom uit Syrië en ik woon al zes jaar in Nederland. Vanaf de eerste dag hier werd ik verliefd op de Nederlandse cultuur en ik greep ik veel uitdagingen aan als een nieuwkomer in een voor mij nieuwe maatschappij. Ik heb gewerkt als docent Engels op Horizon College.

Stefan Sikking

Ik ben Stefan Sikking, 47 jaar en woon in co-ouderschap samen met mijn twee kinderen. Ik heb een groot hart voor de (jeugd)zorg en wil hieraan graag mijn steentje bijdragen. Met ruim 7 jaar werkervaring met pubers met ernstige gedragsproblemen en 5 jaar werken binnen de complexe problematieken in de pleegzorg heb ik veel verschillende kanten van de zorg leren kennen.

Bilal Touzani

Ik ben werkzaam voor Bocah Donya als gezinsbegeleider. Ik werk nu ongeveer een jaar voor Bocah Donya en ervaar het als erg afwisselend om voor deze organisatie te werken. Ik spreek met de cliënten in mijn moedertaal wat Arabisch is. Ik ben van Marokkaanse afkomst.

Burak Sandikci

Mijn jarenlange ervaring binnen jongerenwerk gebruik ik in mijn functie als expert jeugdhulpverlener. Jongeren voelen zich op hun gemak bij mij en ik weet ze te inspireren, motiveren en integreren door een actievere rol in te nemen.

Sanne

Mijn naam is Sanne, ik ben 37 jaar en ik werk als kindercoach en ambulant begeleider bij Bocah Donya. Ik vertel u graag iets meer over wat ik bij Bocah Donya doe.
Als een kind bij mij wordt aangemeld zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zullen we kijken naar de vragen die een kind heeft en waar het kind graag bij geholpen wil worden.

Micheline Schoop

Graag wil ik me aan jullie voorstellen; Ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Mijn gezin en ik zijn lid van een christelijke gemeente in Zaandam. Wij gaan graag hiernaar toe om samen met onze broers en zussen de Here Jezus groot te maken.
Door mijn geloofsovertuiging vind ik het belangrijk om anderen te helpen. Na mijn studie spw 4 heb ik in verschillende vormen als hulpverlening ervaringen mogen opdoen.

Heidi Diepeveen

Mijn naam is Heidi Diepeveen, ik ben in 1976 geboren in Deventer. Ik woon in Heerhugowaard en werk als speltherapeut in Alkmaar en omgeving. Ik werk al meer dan 20 jaar binnen de jeugdzorg en heb verschillende ervaringen opgedaan. Zo heb ik gewerkt als groepswerker, gezinsbegeleider en als ambulant begeleider op scholen.

Ruta Mekonen

Ruta Mekonen is mijn naam, geboren in Asmara Eritrea en al 30 jaar woonachtig in Nederland.
Sinds 2013 ben ik werkzaam als tolk voor verschillende organisaties. Tijdens mijn tolkdiensten heb ik gemerkt dat er een grote cultuurkloof is tussen de Eritrese en de Nederlandse cultuur. Omdat ik ben opgegroeid met beide culturen wil ik een positieve bijdrage leveren aan de integratie van Eritrese migranten in Nederland.

Ylva van den Berg

Ik heb een ambulante praktijk gericht op vaktherapie (spel en beweging) en ouderbegeleiding voor kinderen en ouders met een vlucht- en migratieachtergrond. Binnen de speltherapie integreer ik, vanuit mijn achtergrond als kinder-yogatherapeut lichaamsgericht werk met oefeningen en spel gericht op beweging en ademhaling. Bij vaktherapie staat niet het praten, maar het doen en ervaren tijdens de therapiesessie centraal.

Belkes Petterson

In Afghanistan was ik onderwijzeres, sinds 1991 woon ik in Nederland. In Nederland heb ik CMV (Cultureel Maatschappelijke Vorming) in Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. In 2007 heb ik mijn bureau Cultuurcoach Afghanistan opgezet waarin ik functioneer als Cultural mediator. Daarnaast ben ik een beedigd tolk bij diverse instanties.

Monika Ilnicka

Mijn naam is Monika Ilnicka en woon 33 jaar in Nederland.
Ik ben geboren in Polen en beheers de taal vloeiend. Ik heb een groot zorghart en werk ruim 20 jaar in de gehandicaptensector waar ik met verschillende doelgroepen werk binnen zorginstellingen.

Jannie Apeldoorn

De administratie voor Bocah Donya wordt door mij verzorgd. Ofschoon ik eigenlijk gepensioneerd ben , is dit de tijd dat ik mijn talenten kan ontplooien , dankzij de digitale samenleving. Ik vind van mijzelf dat ik een auto didact ben. Ik vind het leuk om gebruik te maken van alle mogelijkheden , bv fotoboeken ,flyers, ppt-presentaties en ik heb een boekwerkje gemaakt van 20 jaar vrijwilliger zijn. Door mijn vrijwilligerswerk van de laatste 20 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de administratie van verscheidene projecten.

Nadieh Blij

Na 13 jaar te hebben gewerkt in de cosmetica, heb ik een ommezwaai gemaakt naar Administratief, heel fijn dat ik deze uitdaging mag aangaan binnen Bocah Donya. Ik mag hierbij de taken van Jannie Apeldoorn overnemen. Daarnaast ben ik erg georganiseerd, ben ik graag de duizendpoot zodat mijn collega’s in het veld zo optimaal kunnen werken.

bottom of page