top of page

Sam Bakker

Ik ben Sam Bakker. In 2023 ben ik gestart als ambulant gezinsbegeleider. Ik ben een echt familiemens. Iemand die van zijn vrienden houdt maar ook van het werk. In mijn leven heb ik geleerd dat gelijkwaardigheid en kansen voor iedereen van essentieel belang zijn. Mijn persoonlijke reis heeft mij een stabiele basis gegeven, waardoor ik met een heldere blik naar de wereld kijk.

Als pedagoog ben ik ervan overtuigd dat mijn behaalde studies, (werk)ervaring en referentiekader mij in staat stellen anderen te helpen en te ondersteunen op hun levenspad.

Bocah Donya vertegenwoordigt voor mij meer dan slechts een bedrijf. Ons bedrijf staat bekend om zijn ethische en mensgerichte benadering, wat past bij mijn visie waarin ik veel waarde hecht aan principes van sociale rechtvaardigheid, met daarnaast het streven naar inclusie en diversiteit in de hulp aan kinderen en jongeren met verschillende culturele achtergronden. Hierin is het voor mij van groot belang om een solide relatie op te bouwen met mijn collega's, omdat ik geloof dat teamwork essentieel is voor effectieve gezinsbegeleiding.

Het motto van Bocah Donya, "Colour doesn’t make a difference," resoneert sterk met mijn eigen overtuigingen. Ik ben er trots op deel uit te maken van dit team dat niet alleen praat over gelijkwaardigheid en diversiteit, maar het dagelijks in de praktijk brengt.

bottom of page